Groothandel Urnen

urnen ontwerpen en produceren:

As wordt in twee verschillende vormen meegenomen. Het kan in de vorm van hele gecremeerde resten zijn of het kan in de vorm van gecremeerde resten in kisten zijn. Gecremeerde resten kunnen in urnen worden bijgezet of in urnenmantels. Het laatste is gebruikelijker. Het eerste is daarentegen ongebruikelijk. Urnen worden dan ook meestal niet gebruikt voor het bewaren van de as van een dierbare.

Bij crematie gebruikte overblijfselen staan bekend als “vriendelijke as”. Vriendschappelijke as is het overblijfsel van een persoon die een natuurlijke dood is gestorven en niet ten gevolge van vervuiling of ziekte. De materialen die worden gebruikt voor het maken van deze as variëren en ze kunnen het volgende omvatten: bot, juwelen, glas, of zelfs synthetische materialen. De kleur van de as zal ook variëren. De verschillende combinaties van materialen in gecremeerde overblijfselen zullen ze er vitaal aantrekkelijk uit laten zien.

urnenmaterialen:

Materialen zoals marmer worden gebruikt voor het maken van de sokkel of het omhulsel dat wordt gebruikt om de as in tentoon te stellen. Deze as wordt ook gecremeerd. Gekookte menselijke resten worden op deze manier behandeld. Het aantal crematies is ongeëvenaard in de geschiedenis. De vormen en maten van de urnen kunnen variëren. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen. De verscheidenheid in stijlen is niet verwonderlijk. Dit komt omdat elke vorm of stijl kan worden afgestemd op elke crematie urn.

urn stijlen:

De traditionele crematie-urnen zijn altijd vierkant. Ze zijn ook verkrijgbaar als rechthoek, rond, en ovaal. Sommige crematie-urnen hebben een nis aan de bovenkant. Dit is om aan te geven dat de as niet aan de atmosfeer wordt blootgesteld. Bij de vervaardiging van deze urnen worden onder meer kluiten, been, glas en sent gebruikt. De vorm van de urn wordt bepaald na de afmetingen en de vorm van het frame.

anga crematie urn

Anga crematie-urnen zijn heel gebruikelijk bij bruiloften en begrafenissen. Om ze te maken wordt een mengsel van materialen gebruikt. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Traditionele amanga urnen hebben ingangsdeuren, houders van het juweeltype, en kettingen. Zij zijn ook zeer gemeenschappelijk inTemple Lite, Swarovski, en Baccarat kristalwinkels. Ze zijn betaalbaar geprijsd.

Een instapmodel crematie urn is gemaakt van klei, hout, of glas. Dit zijn ook goedkope koopopties. Het glas is om de crematie urn een reflecterend uiterlijk te geven. Ze worden in urnen met een nis geplaatst om ervoor te zorgen dat de as niet aan het weer wordt blootgesteld. Ze worden dan aan de muur of op een sokkel bevestigd.

In de urn wordt met glas of klei een nis aangebracht. Zo blijft de as beschermd tegen weersinvloeden. De urn wordt vervolgens in een urnhouder geplaatst.

Celvormige crematie-urnen – deze zijn hol en eigenzinnig. Het ontwerp van de urn wordt bepaald door degene die de urn vasthoudt. Ze kunnen worden aangepast om in elke stijl te passen. Ze zijn er ook in een verscheidenheid van materialen, waaronder glas, koper, beenderen en klei.

De kosten van crematie-urnen zijn betaalbaar.