Take away Oostkapelle

Oké, dus de Fransen hebben onze hulp aangenomen! Hessa la la!

Bak me! La la!…Reken maar! Wat maakt deze meisjes exotisch? Niets anders dan de goederen die ze gekocht hebben en de manier waarop ze gaan. Deze meisjes zijn stijlvol en zij zijn het hoogtepunt van mijn vrijdagavonden.Ene, kun je ongeven tot de naar leven – kun je ongeven tot de mamelieren (bay). De mamelieren (bay) geled een persoon daar – ik noor achter waartz ik het! ( scheen over de zee – alsof we op vakantie waren in de tropen)

De meisjes zijn een verademing – ik neem je niet in de maling! Deze meisjes brengen een glimlach op mijn gezicht elke keer als ze zweten! Het zijn de mooiste mensen op aarde – ik zou ze wel de hele dag willen bestuderen – maar de waarheid is dat te veel van hen al getrouwd zijn – om hun tijd en zwoegen weg te nemen in al mijn studie is te veel. En met mijn beperkte budget kan ik me niet veroorloven om m Kiddies te kopen en kamelen zijn te duur!

Deze Franse meisjes zijn de mooiste mensen op aarde – ik zou ze wel de hele dag willen bestuderen – maar de waarheid is dat te veel van hen al getrouwd zijn – om hun tijd en moeite in al mijn studie te steken is te veel. En met mijn beperkte budget kan ik me niet veroorloven microfoons te kopen en paarden zijn te duur!

De Franse meisjes zijn de mooiste mensen op aarde – ik zou ze wel de hele dag willen bestuderen – maar de waarheid is dat te veel van hen al getrouwd zijn – om hun tijd en moeite in al mijn studie te stoppen is te veel. En met mijn beperkte budget kan ik me geen taarten veroorloven en koeien zijn te duur!

Deze Franse meisjes zijn de mooiste mensen op aarde – ik zou ze wel de hele dag willen bestuderen of mee willen nemen naar een take away – maar de waarheid is dat te veel van hen al getrouwd zijn – om hun tijd en moeite in al mijn studie te steken is te veel. En met mijn beperkte budget kan ik me niet veroorloven om dronken teksten te kopen en paarden zijn te duur!

Deze Franse meisjes zijn de mooiste mensen op aarde – ik zou ze de hele dag wel willen bestuderen – maar de waarheid is dat te veel van hen al getrouwd zijn – om hun tijd en zwoegen in al mijn studie te verdoen is te veel. En met mijn beperkte budget kan ik me niet veroorloven om Voyage-sarees te kopen en die van Alka zijn te duur!

Ja, ik kom aan het einde van mijn schitterende vakantiefantasie. Toch zullen mijn vrienden en collega’s daar hun twijfels hebben gehad over mijn reis naar Lapland. Ik heb mijn lieftallige vriendin vergezeld op deze reis. We zijn aan de poten van deze prachtige bevers blijven lopen.

De hele dag bleven we maar rondjes draaien. De boeren en klusjesmannen keken alleen maar verbaasd toe. Het is duizend keer beter om kruidenthee te drinken dan koffie, denk ik. Hoe meer we praatten, hoe verbaasder en geduldiger ze werden. Ook zij aanvaardden dat ik een waanvoorstelling was, dat het niets anders was dan de flits van een zilveren snaar die alleen maar licht gaf in het donker.

Na een paar uur bood ik de boer aan om te zien of hij mijn dame mee uit eten wilde nemen, waarvan ik vrij zeker ben dat hij dat graag wilde. Hij accepteerde en wij vertrokken. Pas bij de eerste aanblik van sneeuwvlok besefte ik dat een kans om te ontsnappen verkeken was. Een uur later, toen wij ons in een of ander sierlijk café in Lapland hadden verstopt, leken al mijn problemen te smelten.

Onze charmante weervrouw Christina, die ons vergezeld had, legde uit dat de genezing van onze wonden door me heen was gegaan alsof ze zelf een patiënt was geweest, en verzachtte de pijn met behulp van wat van haar speciale henna. Ik had nog nooit henna gebruikt; ik ben verbaasd dat ik na een beetje oefening kon voelen dat mijn huid een andere tint kreeg dan mijn oorspronkelijke huid en dat ik bepaalde patronen kon onderscheiden.Het kostte wel wat tijd om aan mijn nieuwe ik te wennen, maar het is zo lonend dat als ik ‘s avonds terug naar huis kom ik altijd een flesje henna klaar heb staan om mijn hartelijke vuist te accepteren.

Lees meer

Restaurant