Als bedrijfseigenaar heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord hoe belangrijk het is om "viral" te gaan. Iedereen heeft wel eens een video gemaakt, vertegenwoordigt het bedrijf op Twitter, heeft een Facebook-pagina, heeft een LinkedIn-profiel, heeft artikelen geplaatst op verschillende soorten media en heeft een blog gemaakt. Wat veel bedrijfseigenaren zich echter niet realiseren, is dat het opzetten van een gestructureerde campagne die alle vereiste kanalen omvat, enige tijd en moeite kost (er is altijd een opt-out voor degenen die niet enthousiast zijn). U kunt uw product misschien online op de markt brengen zonder in één klap alle sociale media platforms aan te pakken, maar uw organisatie zal groeien met langzame maar zekere resultaten. U zult meer verkeer krijgen terwijl u het verkeer behoudt dat u al via de kanalen hebt. Laten we eens kijken naar de campagnes waar je mee moet werken.

Classified Ads- Deze zijn bedoeld om u de klanten die u belooft. Ze gaan door een proces als een gewone, niet-betaalde online advertentie. Ze bevatten dezelfde header, logo en foto; 3 tot 5 regels tekst, 1 link terug naar uw website en een tijdsbestek voor hen om op uw link te klikken.

Squeeze Pages- Dit is meer als een mini landing page. De inhoud draait allemaal om een reden: het krijgen van uw bezoekers om uw e-maillijst te sluiten. 500 woorden tekst is alles wat je nodig hebt en de tekst moet worden geschreven op een manier dat mensen daadwerkelijk zullen willen om zich te bewijzen. Elke pagina heeft een link terug naar de hoofdwebsite.

Blog Berichten En Content Artikelen- Content artikelen zijn verschillende inhoud-gedreven stukken over onderwerpen die typisch gerelateerd zijn aan uw bedrijf. Ze worden wekelijks, tweewekelijks of maandelijks naar uw klanten gemaild (afhankelijk van hoe u het opzet) en bevatten een link terug naar uw website en een korte beschrijving van elk van de artikelen. Nu hoeft u alleen nog maar na te denken over de positieve dingen die u over uw bedrijf wilt vertellen en deze te delen.

Nieuwsbrief- Een effectieve nieuwsbrief moet nu ook elke maand verstuurd worden. Net als uw blog post en inhoud artikelen, kan deze inhoud betrekking hebben op uw bedrijf en de onderwerpen moeten van belang zijn voor uw klanten. De nieuwsbrief, verzonden via e-mail, kan uw klanten vervelen, maar houdt ze terugkomen en fungeert ook als een advertorial voor uw bedrijf. Met meer klanten die aankopen doen, kunt u zeker begrijpen hoe waardevol het is om een nieuwsbriefcampagne te ontwerpen en het inhoudelijke materiaal te versturen. Laten we nu eens nadenken over de toon van zo'n campagne: lage temperaturen, de trend van vandaag of een unieke boodschap, zoals een white paper over een campagne uit het verleden of diepgaande informatie over nieuwe technologieën.

marketing

 

PPC- Toch niet zo'n prachtige term. Pay-Per-Click is een deal die u aanbiedt voor uw bedrijf en u betaalt voor elke klik. Deze kunnen kort zijn zoals een of twee keer en zijn enigszins kostbaar. Het succes van de campagne zal het tarief van terugkeer zijn. In principe zult u een evenwicht willen vinden tussen de budgetten voor elk van de campagnes om te zien hoe effectief ze elkaar ondersteunen en hand in hand werken. PPC-advertenties zullen een hoger tempo hebben dan de andere inhoudelijke campagnes. U moet nadenken over de sites waar uw klanten vandaan komen. Een PPC campagne op de speciale pagina van een blog site kan prima zijn omdat ze een zeer klein thuis hebben op de site en zal waarschijnlijk niet worden behandeld als een volwaardige pagina op een site met veel verkeer. Dit zal worden besproken in uw overleg met een deskundige bij het bedrijf dat u kiest om mee te werken.

Social Marketing- Als u de meer informele en ongedwongen houding van Twitter verkiest als platform om u uit te drukken en met producten en diensten in contact te komen en het ook goedkoper vindt dan de personeelsintensieve dusWhite Hat benaderingen, is social marketing wat u nodig hebt. U en uw medewerkers werken toe naar een succesvolle sociale marketing campagne die de reputatie van een dergelijke campagne zal verbeteren in de buurt volledig. Een geweldige manier om het product of de dienst van een bedrijf uit te leggen is de zwerm van thevir abonneeGovernment verses een incorporated multiple locationsaling bedrijf. Slim en winstgevend. U bent degene met de unieke dienst te verlenen. Dit is de beste vorm van marketing. En in deze wereld als Google te groot wordt, heb je het gevoel dat jouw mening telt.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)