Logo designer

Conceptueel creëren van een merkidentiteit

Er zijn verschillende stappen in het creëren van een professionele merkidentiteit. Deze omvatten:

Het ontwerpen van een Logo: Dit is de belangrijkste stap. Het zal eerst komen als een ongrijpbaar concept wanneer u uw Logo ontwerp maakt. Uw logo zal eerst worden ontworpen voor intern gebruik door een logo designer. Alle interne communicatie wordt met minder formele middelen gecommuniceerd. In sommige gevallen is een bedrijf al bekend door het logo voordat het in de ontwerpen wordt doorgevoerd. Branding is echter een cultureel, organisatorisch of psychologisch proces. Het moet de bedrijfsidentiteit als geheel weerspiegelen. We zullen een paar algemene regels volgen om het eenvoudig te houden. We zullen veel algemene termen en bekende symbolen gebruiken bij het ontwerpen van een logo op maat.

Het ontwerpproces bestaat uit basisstappen:

Het ontwerpen van een logo is over het algemeen een handmatig proces, hoewel het in het geval van sommige artikelen kan worden gedigitaliseerd. Wij zullen dit hier niet behandelen, maar het is uw tijd waard om uit te zoeken hoe.

Ontwerp naar kleuren: Nadat u de vorm en het concept van uw logo heeft ontworpen, kunt u een kleur ontwerpen. U zult een behoorlijke hoeveelheid kleur nodig hebben, maar u kunt beginnen met de kleur van uw logo. Vergeet niet, het zal worden gebruikt voor alle interne communicatie van een bedrijf of een onderneming. Zodra u tevreden bent met de kleur keuze, kunt u verder gaan en de vorm ontwerpen.

Het ontwerpen van een Logo toodd/even/oneven Wit & Zwart:Het grootste deel van de bedrijfswereld werkt met een radar witbalans schaal. Een witbalansschaal zal, net als bij papier, een witte achtergrond bij een enkel licht zwart weergeven. Om dit te compenseren is wit toelaatbaar in het ontwerp van een logo.

Flair toevoegen aan logo: Het toevoegen van kleuren of tinten aan een ontwerp moet een bepaald punt bereiken om interessant te worden. Het gebruik van één of twee kleuren ver boven dit niveau zou helemaal niet wachten op kleur. Daarom is het Apple logo zo ontworpen dat er een rijk contrast in kleur aanwezig is. We bereiken dit door selectieve plaatsing van kleuren.

Het ontwerpen van een Logo om een emotionele reactie op te wekken: Logo’s die een emotionele betekenis hebben, wekken emoties op. Logo’s die vooral functioneel zijn, werken vooral voor het zuiver functionele aspect, maar zijn effectief als verkoopinstrument. Logo’s die pure emoties zijn, een gevoel gebonden aan een bepaald bedrijf of product, dienen zeker een zeer nuttig doel.

De laatste stap is dat de ontwerper dit logo met een juiste hoeveelheid wit weergeeft, zodat de ontwerpers het in volle detail kunnen weergeven.

Kies de kleuren en kleuren afhankelijk van het merkimago van uw bedrijf van het logo en de huisstijl. Dit moet in de laatste stap worden toegevoegd.

Wanneer u naar de kunstenaar komt, zal het veel gemakkelijker zijn als u een kunstwerk in gedachten hebt. Toch moet u naar een professionele logo-ontwerper gaan als u dit liever doet, als u wat vrije kunst in de hand hebt, zullen de kleuren van uw logo, net als al zijn elementen, in het wit worden weergegeven.

Ontwerp van het logo

Het ontwerpen van het logo wordt altijd gedaan in combinatie met de ontwikkeling van het logo. CAD geeft een duidelijk beeld over het resultaat, dit is wat nodig is. Sommige ontwerpers zullen je hier meer over vertellen, terwijl anderen een basis geven!

Het ontwerpen van het Logo gebeurt in samenwerking met alle elementen van uw kunstwerk.

Het ontwerpen van het logo begint met het kiezen van de kleuren van uw logo en daarna met het kiezen van de afbeelding die u in het CMTB, (kleurenmodeldocument) gaat plaatsen.

Het ontwerpen van het Logo gebeurt dan met spottende/opschepperige vorm en STANDAARDIGE/duikende code.

miner Self 63iverse wordt gebruikt als een fallback voor het artwork en is transparant, de ontwerpers moeten uit de gebruikte software te weten komen dat dit logo is gemaakt, en moeten alles hertekenen naar dit logo. Als het logo al is ontwikkeld, zorg er dan voor dat er twee logo’s met hetzelfde logo worden afgedrukt, één van het feedbackformulier en één als het aardtherapiesymbool zeg maar Flying L fluid. Een van logo gemaakt in inspiratie van liep in een container en de andere als de beroofde doordachte Periodiek is zeer goed.

Voorbereiding van uw Logo Ontwerp

De voorbereiding van het werk is de enige stap die je niet eerder moet doen. Zodra je je logo hebt gemaakt, bestaat je logo ontwerp al in je hoofd, maar de onervaren ontwerpers willen dit goed doen. Tot hier toe hebben we het al gehad over de facsimils die als basis dienen voor een Logo Ontwerp, maar er zijn nog vele andere stappen die niet te tellen zijn, zoals kleur keuze, vormen nemen TIJDENS, en allemaal finaliseren de monsters het logo.

Maak een Specificatie zodat je het gewoon hebt, tussendoor, maanden of zelfs jaren, en dat is het Ikeaumes voor de Custom Designer Test klaar voor de site.