Dropship beginnen

Ten eerste, aan wie verkoopt u? Verkoopt u aan detailhandelaren of aan consumenten? Detailhandelaren zijn gericht op de consument, en houden zich meestal bezig met snelle levering, marktoverzicht en aanbiedingen. Consumenten zijn gericht op kwaliteit, prijs, beschikbaarheid en service. Welke groep zal u uiteindelijk het meest betalen voor een product? Welke groep heeft doorgaans de hoogste brutowinstmarge? Veel mensen passen dropshipping toe op consumentenproducten vanwege de flexibiliteit.

Hoe creëer je winst, en dus de start van de zaak? Eerst en vooral moet je begrijpen in welke business je zit. Als je niet in de detailhandel zit, moet er zoveel winstpotentieel zijn, en zoveel verschillende klantenniches dat je bijna alles kunt verkopen. Als u dure artikelen hebt overwogen, zult u het misschien moeilijk hebben om ze te verkopen. Een andere belangrijke overweging is je verzendstrategie. Doe je huiswerk en laat je informeren voordat je met retailartikelen begint.

Hoe wordt u betaald? U weet al dat u veel geluk zult hebben als uw klanten op tijd betalen. U weet ook dat u, om de kosten laag te houden, althans in de beginfase van uw bedrijf, bulkorders zult verkopen. En veel daarvan zal worden gedaan met USPS, UPS, of FedEx. Dat zijn uw zware commerciële klanten.

Alle artikelen die u importeert, moeten worden geïmporteerd. Het proces is vrij eenvoudig te begrijpen. Het is het beste als u de cijfers kent, zodat u niet wordt opgelicht. Als u begint, zult u waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn in zaken doen met de zware commerciële klanten. Dit is niet het soort bedrijf te springen in als je gloednieuw bent om dropshipping. Zodra je een goede hoeveelheid ervaring en een goede reputatie die u kunt vertakken in veel verschillende producten.

Het beste aan specialisatie in een bepaalde groep produkten voor een bepaalde klant is de mogelijkheid om uw methoden, en uw diensten, aan te passen aan die groep klanten. Als u eenmaal hebt bepaald wat elk type klant verlangt en waar ruimte voor is, zou u immers redelijk in staat moeten zijn om de meest winstgevende produktiegebieden te identificeren.

Een ding om te overwegen is dat als je in de detailhandel, waar u verkoopt hetzelfde type product, heb je misschien alleen maar om uw prijzen extreem laag te houden, omdat ze geven je een veel zaken. Maar voor de verschillende soorten bulkorder klanten, waar je eigenlijk de mogelijkheid hebt om veel verschillende items te maken, moet je misschien een hogere prijs vragen dan het waard is. Niet iedereen kan het zich veroorloven om zoveel artikelen in één keer te kopen, of wil het zelfs tegen lage kosten.

U kunt ervoor kiezen om drop schip al uw producten aan een enkele klant. Laten we zeggen dat je in de detailhandel. Je kocht een lijst van klanten en je verkoopt voorgedefinieerde artikelen. Dus, in plaats van te verzorgen om ze allemaal zelf kunt u nu drop schip. Drop scheepvaart kunt u dezelfde dingen te doen, maar je moet nu de items te sturen naar een andere persoon, of adres, of bel ze in persoon. Je zult nu aan elke klant die de artikelen heeft besteld moeten communiceren of de producten op voorraad zijn of niet. U zult dit persoonlijk met de klant moeten communiceren, als u dat kunt.

Dit zal tijdrovend zijn. Vergeet niet dat u nog moet communiceren met de klanten die de bestellingen doen, of iemand op hun mailinglijst, of iemand van het bedrijf dat eigenaar is van de producten. Je hebt dus een nieuwe baan. Als u uw bedrijf te starten met een plan dat dropshipping omvat, kunt u zelfs overwegen maandelijkse bestellingen, of doe twee of misschien drie per maand. Het idee is nooit om ze te hebben opgeslagen, zoals je zult moeten favorieten ze op te slaan.

Dit is meestal wat ik doe. Ik jongleer met verschillende soorten producten tegelijk. Ik drop schip producten uit de lijst die ik krijg van twee of drie van de andere retailers, en ik het opzetten van een formulier op mijn website waar mensen kunnen kiezen welke items ik drop schip. Ik figuur dat ik zal blijven krijgen op de lijst van detailhandelaren die geïnteresseerd zijn in het doen van zaken met mij totdat ze klaar zijn met de bestelling die ze kregen van de provider. Op die manier verlies ik mijn momentum niet en krijg ik geen gezeur over het feit dat ze geen aankoop hebben gedaan.

Er zijn specifieke prijzen voor dit soort diensten. U moet zowel de distributeurs als de klanten begrijpen. Distributeurs zijn bereid uw producten zonder korting te verkopen. Ze moeten wel, willen ze een winstmarge hebben om te overleven. Kleinhandelaars kunnen hun korting verminderen of u een commissie van 60% tot 70% aanbieden. Maar houd in gedachten dat, alleen maar omdat je verkopen van hun site, betekent niet dat je houdt hun voeten aan het vuur. Je moet niet laten zien dat je een hun site als dezelfde manier waarop ze doen, tenzij u gebruik maken van een succesvol zijn en ze volgen een verplichte leverancier standaard op de site.