Templars gear

Een van de merken die wij aanbieden is Security Plus. Security Plus is een merk voor Templars gear. Zoals u waarschijnlijk weet, gebruiken veel wetshandhavings- en militaire instanties Templars gear. Hun producten zijn gebouwd om zware omstandigheden te weerstaan. De producten zijn waterdicht, zodat u de uitrusting zelfs in de regen in goede staat kunt houden. De uitrusting kan zonder probleem nat of droog worden gebruikt. Deze producten zijn licht van gewicht, zodat handtassen en uitrusting gemakkelijk kunnen worden gedragen. Deze tactische uitrusting producten zijn compleet de drie-metalen vesten vesten met aluminium accenten.

Speciaal gemaakt voor  bescherming  en comfort bij beweging

Deze vesten zijn licht en comfortabel. Hun nylon materiaal maakt ze comfortabel. Deze vesten hebben dezelfde uitstraling als de vesten die door Amerikaanse en Europese elitetroepen worden gedragen. De borstzakken kunnen een operator op zijn plaats houden en bieden hem of haar maximale bescherming. De ritssluiting zorgt ervoor dat uw uitrusting beveiligd blijft en niet beschadigd wordt.

De broeken en shorts die door deze templars professionals worden gedragen zijn gemaakt van synthetische stoffen die gemakkelijk beschadigd raken. U kunt ze gemakkelijk wassen om uw uniform te sparen. Beschadigde materialen zijn gemakkelijk te verwijderen met lijm of klittenband.

zijn er ook lichte camouflage vesten?

De camoufleerbare vesten zijn verkrijgbaar in een assortiment van kleuren. U kunt de kleur kiezen afhankelijk van de kledij die u van plan bent te dragen. Vandaag, is het lichaamspantser een belangrijke overweging onder leden van wetshandhaving en militaire krachten geworden. Aangezien de aanblik van bloedvlekken op uw uniform onsmakelijk is, worden body armor vesten gebruikt om zich hiertegen te verdedigen. U kunt er zeker van zijn dat uw body armor vesten duurzaam, lichtgewicht en comfortabel zijn.

U kunt uw vesten op uw lichaam houden en klaar voor actie. U kunt deze vesten ook dragen tijdens de warming-up voor een training. Met een comfortabel paar sweatshirts of t-shirts, kunt u uw vest aanhouden. U kunt de eer van uw beroep en uw inzet voor uw land tonen door het modieuze templars vest te kiezen. Deze vesten zijn gebouwd om elk wapenvuur, echtscheiding, auto-ongelukken en levensbedreigende situaties te weerstaan.