Zwart Flat Screen Computermonitor

HD-tv's zijn niet meer zo duur. In feite zijn de meeste tv's tegenwoordig zo eenvoudig dat je een smartphone kunt krijgen met een monitor die dezelfde soort resolutie heeft. Deze tv's zijn zo goedkoop, en de technologie verandert zo snel, dat het waarschijnlijk is dat ze nog wel een tijdje mee zullen gaan. En toch is het de moeite waard om een TV met een 4 inch of 5 inch scherm te kopen als je het je kunt veroorloven.

De belangrijkste redenen waarom u een 4 inch of 5 inch smartphone monitor zou moeten overwegen, zijn:

Schermgrootte doet er niet meer zo toe. apparaten zijn verder gegaan dan de standaard schermgrootte van telefoon en iPad. Nu mobiele telefoons met de dag slanker worden, hebben gebruikers de neiging om hun telefoons meer en meer te gebruiken. Gebruikers willen van hun content genieten op een groter scherm.

Schermen van 5 inch zijn voor veel consumenten al oud. Degenen met grotere schermen kunnen genieten van een grotere helderheid bij het lezen van tekst op het scherm. Dit maakt snellere reactietijden voor processoren mogelijk, evenals een grotere helderheid van het scherm.

4 inch telefoons zijn voor veel grootouders tamelijk oud, omdat velen van hen kleinere handen hebben. De gemiddelde telefoon leek vroeger meer op een grote iPod. Ik heb het gevoel dat dit in de toekomst weer het geval zal zijn.

schermformaten

Draagbaarheid

Schermen en monitoren. Er zijn een paar redenen waarom een groter scherm zo'n slecht idee is:

Schermformaten

Deze worden gedefinieerd als schermformaten waarop het beeld wordt weergegeven. Hun systematische verschil zit in het schermoppervlak. De telefoons gebruiken grotere schermen, de beeldschermen zijn kleiner (om de grootte van het invoer/uitvoervenster te verkleinen).

De reden voor de verschuiving naar kleinere schermen is de trend naar toegankelijkheid via de tastzin. Hoe kleiner het scherm, hoe gemakkelijker het is om de telefoon te gebruiken. Schermen kleiner dan 10" hebben niet eens een camera, laat staan een touchscreen, wat videogesprekken vrijwel onmogelijk maakt.

Mobiele telefoon – trage downloads

Mobiele telefoon – bindingen

Toen telefoons nog veel groter waren, was het downloaden en verzenden van content een hele klus. Naarmate de schermen kleiner werden, werd het downloaden van content gewoon een oefening in het te vaak ingedrukt houden van je duim om het icoontje op één lijn te krijgen.

Stel je voor dat je achter je bureau zou zitten, met een iPhone 4 "op slechts enkele centimeters" van je vandaan, en evenveel toegang tot opgeslagen muziek en video zou hebben als je CD-speler, maar niet in staat zou zijn om de nieuwste muziek af te spelen. Er wordt echt vooruitgang geboekt "in the cloud".

5.00 mega pixel camera

frames verwerven

Eenvoudige e-mail mogelijkheden

Breekbaar beeldscherm

annotatie systeem

proces van het vastleggen van beelden

het moment verfraaien

effectieve strategieën voor mobiele fotografie

Soms is de duidelijke behoefte aan een 5.00 megapixel camera het zwakke punt van een kleine mobiele telefoon.

Je maakt snapshots als je haast hebt, en het resultaat is een foto met veel detail en een mooi belicht beeld. Vervolgens laat u uw toestel op de grond zakken en bekijkt u het resultaat opnieuw.

Je moet wachten tot het frame klaar is voordat het beeld wordt weergegeven.

Je houdt iets over dat eruitziet als een vervaging van beelden, niet als een vloeiende gradatie tussen de foto die je hebt gemaakt en het frame waarop het rust.

Je moet inzoomen op een beeld om het er gelijkmatig uit te laten zien over het hele scherm. Inzoomen op een beeld werkt echt niet goed op mobiele telefoons met video-opnameapparatuur, en het ziet er niet vloeiend en vloeiend uit op de manier zoals het bedoeld was om te worden weergegeven.

Je moet het frame vastleggen terwijl de foto wordt geladen, het dan herstellen en de foto verschijnt Safar Photo.ax.elicated op de handset. Er is het duizelingwekkende effect van het laden en dan uitpakken van het beeld.

Je kunt het maken van foto's nu net zo goed opgeven en je toevlucht nemen tot assistent-diensten.

Bovendien bevat de handset een videocamera, zodat u ook foto's en videoclips kunt maken. Maar u zult snel ontdekken dat u dat niet wilt; u zult het moeilijk vinden om de beelden te Texen en te verplaatsen.