Warrior Assault systems

 

 

 

 

 

De strijdkrachten van het Verenigd Koninkrijk moeten altijd uitstekende uitrusting voor hun personeel hebben. Daarom hadden zij zulke uitstekende uitrusting nodig die bestand is tegen moeilijke gevechten en tegen scheuren op het slagveld. Dit alles maakt het VK tot een land met een zeer goed uitgeruste gevechtsarena.

Het Verenigd Koninkrijk heeft ook een leger van mensen die gespecialiseerd zijn in het maken van zeer indrukwekkende automatische wapens. Voor de DareDevil SMG, die een ontzagwekkende kogel van een kaliber van 3 inch afschiet, werden geweldige materialen gebruikt. Dit pistool werd echter niet in het Verenigd Koninkrijk gemaakt, maar in Californië. Het vertegenwoordigt de meest innovatieve airsoft producten die het land heeft gezien.

Voormalig Brits infanterist Paul “Spec” Taylor was een van de genieën achter het ontwerp van de Taneling 1e Generatie Warrior Assault Systems aanvalsgeweren. Het is een van de populairste militaire geweren ter wereld en wordt gebruikt door het Britse leger, de Britse inlichtingendienst en de militaire politie.

De eerste generatie van dit geweer werd ontworpen met het oog op inlichtingen en militair gebruik, het geweer was bedoeld voor gevechten op korte afstand en werd speciaal ontworpen voor mensen die te maken hebben met meerdere vijanden op één plaats of in een groep. De kolf van het geweer is hoog, waardoor de schutter een grotere nauwkeurigheid heeft. Dit geweer is echter niet ontworpen voor open gevechten. Zoals velen hebben ingezien heeft het team achterin meer dan één probleem. Een massaal schot van een paar centimeter afstand zal te zien zijn in je 3D gevechtsnet. Voor een betere disfunctie moet je 2 schots rondes afvuren met een ronde voor elke persoon in je squad. Verbeter je nauwkeurigheid echter sneller en zorg voor de juiste hoeveelheid lood, zodat de BB bij inslag direct hard wordt.

Misschien wel de meest recente ontwikkeling in het ontwerp van de Taneling uit 1971 zijn de verbeteringen die eraan werden aangebracht. De ergonomie van het geweer was perfect voor de ruimtelijke problemen in het Verenigd Koninkrijk, het wordt wel de “slak in de hand” genoemd omdat het zo comfortabel kan worden gedragen en zelfs met een masker/helm op. De kolf stelt de gebruiker ook in staat het geweer te hanteren, net zoals een herdershond zijn prooi kan opjagen. Door deze kenmerken wordt de Taneling snel de favoriet als het gaat om een wapenkeuze voor de Britse strijdkrachten.

Pas op voor de Grote Verleidelijke Britse Bulldogdust!

Dit product is te koop in het Britse Budgie of u kunt het zelfs gaan kopen bij whiff Importers!

lees meer: